Hallo, ik ben paulien pierik en ik coach ondernemers.

In tegenstelling tot de meeste coaches in the online wereld, heb ik twee bedrijven gestart voor ik business coach werd! Een van deze bedrijven groeide tot een omzet van 85 miljoen euro per jaar en 100 mensen. En het andere bedrijf heeft het niet gehaald, zelfs niet met een half miljoen start-up funding die ik binnengehaald had. Er is geen uitdaging in het ondernemen die ik niet gezien heb!

Ik heb ook een Msc in Technische Bedrijfskunde en Ondernemerstraining van Harvard Business School.

Ik werk het liefst met coaches en experts die er niet van houden in de spotlight te staan, die een hekel hebben aan bla bla marketing en die klaar zijn om uit hun comfortzone te stappen, omdat ze een impact willen maken met wat ze doen!Paulien | Ik coach ondernemers

Werken aan een online bedrijf-met-een-missie is namelijk de mooiste en leukste baan van de wereld!


De missie van mijn bedrijf is om de wereld gezonder, gelukkiger en gelijker te maken. Ik doe dat (op dit moment) vooral door klanten te helpen die deze impact willen maken. Ik help hen in hun kracht te gaan staan, waardoor zij mega impact kunnen maken. Een ripple effect creëren dus.


Als changemaker, iemand die de wereld een betere plek wil maken, is er nooit een betere tijd geweest dan nu om impact te maken met je online bedrijf! En ik coach ondernemers om dit te bereiken!

ben jij ook klaar om het verschil te maken met wat je doet?

ik coach ondernemers naar

meer zichtbaarheid & impact

1.

Met De Niche van je Leven help ik je 1-op-1 om een bedrijf te starten dat helemaal past bij jouw persoonlijkheid.


Op basis van wie jij bent gaan we samen jouw ideale klant (ik noem haar liever jouw soul client), jouw aanbod en jouw merk uitwerken, zodat je bedrijf staat als een huis.


Lees hier meer over de Niche van je Leven >>

2.

GROEIEN: ZIEZO ZICHTBAAR


De basis van je bedrijf staat, maar hoe ga je nu groeien? In ZieZo Zichtbaar werken we dat samen uit en implementeren we een systeem waarmee jij makkelijk en zonder vreselijke verkooptechnieken zichtbaar kunt worden en klanten aan je kunt binden.


Lees meer over ZieZo Zichtbaar >>

3.

COMING SOON: DE CONTENT CLUB

Worstel jij met het consistent creëren van content waar je ook resultaten mee behaald? Dan is de Content Club voor jou!


De Content Club wordt een superleuk nieuw concept, waarin we wekelijks in groepen samen online aan onze content werken, waarbij je de formule leert voor content die converteert. En je krijgt maandelijks contentideeën, zodat je precies weet wat je elke maand moet posten.

dit is wat anderen zeggen over

Werken met Paulien

Paulien, jij bent mijn go-to persoon als het gaat om Social Media!


Elina

Paulien helpt je echt en weet wanneer ze je even moet pushen en wanneer je tijd nodig hebt. Ze probeert er altijd achter te komen wat je tegenhoudt en geeft je heel veel energie. Dit is super waardevol voor mij geweest tijdens het starten van mijn bedrijf!


Annelies

Paulien is een ondernemer die echt geeft om de ontwikkeling van jou en je bedrijf. Haar kennis, maar vooral persoonlijke begeleiding en gestructureerde coaching (met eenvoudige tools en vragen lijsten) gaat jou en je onderneming zeker naar een hoger niveau brengen. De coaching van Paulien gaat héél veel verder dan social marketing. Dat is wat ik dacht bij haar te vinden, maar ik vond een zeer complete ondernemerscoach die mij écht heeft geholpen om de stap te maken waar ik al meer dan 5 jaar naar op zoek was.


Frank

Paulien is een enorme bron van inspiratie, ideeën, motivatie en praktisch advies.


Gabriela

Paulien is heel intelligent en scherp, ze geeft om mensen, werkt hard en is een goede leider.


Richard

Dank voor je fantastische hulp, Paulien. Ik was zo verward voordat ik met jou praatte en nu heb ik een duidelijke richting voor mijn bedrijf! Je begreep mij en mijn bedrijf supersnel en kwam met supergoede ideeën die ik meteen kan implementeren om mijn winstgevendheid te verhogen. Ik verheug me op onze verdere samenwerking!


Lisa

En hier wat

fun facts Over Paulien


➤ Als kind wilde ik psycholoog worden. Of psychiater. En wiskundige. En talen studeren. Multipassionate is my middle name haha. Uiteindelijk studeerde ik Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven.


➤ I ben DOL of foute 90s muziek, vooral grunge, happy hardcore (hallo Mental Theo) en boybands. Het heeft me even gekost om het toe te geven, maar het is toch echt zo haha.


➤ Ik heb 2 kinderen, Hidde (9) en Rosalieke (12), een partner, Mark, die octrooigemachtige is, en een Australian Labradoodle Lexi. Geen moment rust hier als ik niet werk...


➤ Mijn MBTI type is ENFP en mijn Clifton Strengths zijn: Strategic, Achiever, Individualization, Activator, Learner. I ben ook gecertificeerd MBTI trainer en bezig met mijn certificering voor EFT tapping!


➤ Mensen vragen mij bijna dagelijks of ik uit België kom. Nope, ik ben een Limburgse Brabander! Als je wil horen waarom mensen dat vragen, dan kun je De Online Marketing Met Impact Podcast luisteren!Paulien Pierik | Coach Ondernemers

Contactgegevens:


Paulien Pierik

Micantis B.V.

Uiverlaan 4

5613 AC Eindhoven


Telefoonnummer: 06-18685004 (alleen voor What's App)

Emailadres: paulien@paulienpierik.com


BTW nummer: NL858130105B01

KVK nummer: 70075034 (Kamer van Koophandel Eindhoven)

Coach voor coaches  Paulien Pierik

Explore

On Social

paulienpierik.nl - business Coach voor coaches - All Rights Reserved - algemene voorwaarden