Hallo, ik ben paulien pierik en ik coach ondernemers.

Ik ben ook een ervaren CEO, bedrijfskundig ingenieur, mama van een prachtige dochter, zoon en puppy, dol op reizen, lezen en eten (en daarom tevens eeuwig jojo-diëter).

Ik ben van CEO business coach geworden en ik coach ondernemers (met name coaches, therapeuten en healers) om online zichtbaar te worden op een authentieke manier die werkt, zodat ze meer omzet en meer impact kunnen maken, met meer gemak en minder stress!

Het is mijn passie om online ondernemers te helpen is om al hun potentie te benutten en te doen, zodat ze eindelijk kunnen doen waarvoor ze gemaakt zijn.

Paulien | Ik coach ondernemers

Werken aan een online bedrijf-met-een-missie is de mooiste en leukste baan van de wereld! met een online bedrijf kun je echt een verschil maken.


Ik herinner me nog de eerste keer dat ik kennismaakte met e-mail (dat was toen nog helemaal nieuw en mijn universiteit (de TU Eindhoven) was een van de eersten ter wereld die het uitrolde voor studenten). Het potentieel van digitale communicatie vond ik toen al waanzinnig. En sindsdien ben ik dol op de mogelijkheden die het internet te bieden heeft, vooral voor ons online ondernemers!


Als changemaker, iemand die de wereld een betere plek wil maken, is er nooit een betere tijd geweest dan nu om impact te maken met je bedrijf! En ik coach ondernemers om dit te bereiken!

ben jij ook klaar om het verschil te maken met wat je doet?

ik coach ondernemers naar

meer zichtbaarheid & impact

1.

ziezo zichtbaar | online coaching

Heb je nog geen fijne manier gevonden om aan nieuwe klanten te komen? Vind je het lastig om zichtbaar te worden? Vind je de techniek maar ingewikkeld en social media een oerwoud? Dan is Ziezo, Zichtbaar voor jou. In mijn gratis online infosessie vertel ik je alles over het framework dat ik gebruik en over hoe het programma eruit ziet.


Naar de infosessie (Engelstalig) >>

2.

change maker mastermind | groepsprogramma

Je hebt klanten, vooral voor een op een sessies, maar nu ben je klaar voor de volgende stap: meer zichtbaarheid en groepswerk.


Ik coach ondernemers in dit programma op zowel strategie als mindset. Het is een internationale Mastermind met coaches en therapeuten van over de hele wereld!


Meer info >>

3.

ready, go, ceo | 1-op-1 mentoring

Marketing en verkopen heb je inmiddels wel onder de knie, maar nu wil je je bedrijf echt laten groeien. De nieuwe rol van CEO is uitdagend en soms best lastig. Dan kun je een ervaren CEO als mentor gebruiken!


Vertel me meer >>

dit is wat anderen zeggen over

Werken met Paulien

Paulien, jij bent mijn go-to persoon als het gaat om Social Media!


Elina

Paulien helpt je echt en weet wanneer ze je even moet pushen en wanneer je tijd nodig hebt. Ze probeert er altijd achter te komen wat je tegenhoudt en geeft je heel veel energie. Dit is super waardevol voor mij geweest tijdens het starten van mijn bedrijf!


Annelies

Paulien is een ondernemer die echt geeft om de ontwikkeling van jou en je bedrijf. Haar kennis, maar vooral persoonlijke begeleiding en gestructureerde coaching (met eenvoudige tools en vragen lijsten) gaat jou en je onderneming zeker naar een hoger niveau brengen. De coaching van Paulien gaat héél veel verder dan social marketing. Dat is wat ik dacht bij haar te vinden, maar ik vond een zeer complete ondernemerscoach die mij écht heeft geholpen om de stap te maken waar ik al meer dan 5 jaar naar op zoek was.


Frank

Paulien is een enorme bron van inspiratie, ideeën, motivatie en praktisch advies.


Gabriela

Paulien is heel intelligent en scherp, ze geeft om mensen, werkt hard en is een goede leider.


Richard

Dank voor je fantastische hulp, Paulien. Ik was zo verward voordat ik met jou praatte en nu heb ik een duidelijke richting voor mijn bedrijf! Je begreep mij en mijn bedrijf supersnel en kwam met supergoede ideeën die ik meteen kan implementeren om mijn winstgevendheid te verhogen. Ik verheug me op onze verdere samenwerking!


Lisa

En hier wat

fun facts Over Paulien


➤ Als kind wilde ik psycholoog worden. Of psychiater. En wiskundige. En talen studeren. Multipassionate is my middle name haha.


➤ I hou van alles wat nieuw is. Mensen, boeken, plekken om te bezoeken, gadgets, social media snufjes en ga zo maar door.


➤ I ben DOL of foute 90s muziek, vooral grunge, happy hardcore (hallo Mental Theo) en boybands. Het heeft me even gekost om het toe te geven, maar het is toch echt zo haha.


➤ Gelijkheid en mensenrechten in de breedste zin van het woord zijn erg belangrijk voor mij, net als duurzaamheid.


➤ Ik heb 2 kinderen, Hidde (8) en Rosalieke (12), een partner, Mark, die octrooigemachtige is, en een Australian Labradoodle Lexi. Geen moment rust hier als ik niet werk...


➤ Mijn MBTI type is ENFP en mijn Clifton Strengths zijn: Strategic, Achiever, Individualization, Activator, Learner. I ben ook gecertificeerd MBTI trainer en bezig met mijn certificering voor EFT tapping!

Paulien Pierik | Coach Ondernemers
Coach voor coaches  Paulien Pierik

Explore

On Social

paulienpierik.nl - Coach voor coaches - All Rights Reserved - voorwaarden