paulien pierik - business coach voor Coaches

ben je er klaar voor om

Jouw Coachingbedrijf van de grond te krijgen?

Om nieuwe klanten te krijgen, op een eerlijke en authentieke manier en zonder continu online te zijn?

Jouw Coach, Paulien Pierik

Business Coach & Marketing strateeg

In tegenstelling tot de meeste coaches in the online wereld, heb ik twee bedrijven gestart voor ik business coach voor coaches werd! Een van deze bedrijven groeide tot een omzet van 85 miljoen euro per jaar en 100 mensen. En het andere bedrijf heeft het niet gehaald, zelfs niet met een half miljoen start-up funding die ik binnengehaald had. In mijn derde bedrijf coach ik coaches van over de hele wereld. Er is geen uitdaging in het ondernemen die ik niet gezien heb!

Ik heb ook een Msc in Technische Bedrijfskunde en Ondernemerstraining van Harvard Business School.

Ik help als coach voor coaches klanten met de start en groei van hun online ondernemingen, op een eerlijke manier, die bij hen past. Ik werk het liefst met coaches en experts die er niet van houden in de spotlight te staan, die een hekel hebben aan bla bla marketing en die klaar zijn om uit hun comfortzone te stappen, omdat ze een impact willen maken met wat ze doen!

Coach voor ondernemers  Paulien Pierik

Dit is hoe ik je kan helpen met de

Start & groei van je bedrijf

1.

Starten: de niche van je leven

Met De Niche van je Leven help ik je 1-op-1 om een bedrijf te starten dat helemaal past bij jouw persoonlijkheid.


Op basis van wie jij bent gaan we samen jouw ideale klant (ik noem haar liever jouw soul client), jouw aanbod en jouw merk uitwerken, zodat je bedrijf staat als een huis.


Lees hier meer over de Niche van je Leven >>

2.

groeien: ziezo zichtbaar


De basis van je bedrijf staat, maar hoe ga je nu groeien? In ZieZo Zichtbaar werken we dat samen uit en implementeren we een systeem waarmee jij makkelijk en zonder vreselijke verkooptechnieken zichtbaar kunt worden en klanten aan je kunt binden.


Lees meer over ZieZo Zichtbaar >>

3.

coming soon: de content club

Worstel jij met het consistent creëren van content waar je ook resultaten mee behaald? Dan is de Content Club voor jou!


De Content Club wordt een superleuk nieuw concept, waarin we wekelijks in groepen samen online aan onze content werken, waarbij je de formule leert voor content die converteert. En je krijgt maandelijks contentideeën, zodat je precies weet wat je elke maand moet posten.

klaar om zichtbaar te worden?

Download het 30 minuten Contentplan

Met het 30 minuten Marketing Plan weet je precies waar je je elke dag op moet richten om zichtbaar te worden en meer klanten te krijgen. Richt je op de JUISTE activiteiten, zodat je in 30 minuten per dag eindelijk resultaat ziet van je marketing activiteiten!


Daniela Montagner ondernemer, london VK

Werken met Paulien is een aanrader voor iedere ondernemer die de juiste stappen wil zetten op het juiste moment, zonder tijd en geld te verspillen aan doe-het-zelf en zinloze pogingen om een bedrijf te laten groeien.

Daniela - Testimonial Paulien Coach voor coaches

Gratis Content & Training

van Paulien Pierik - Business Coach voor Coaches

word lid van de community

Het Content Café

01

Het Content Café is mijn Facebook Groep, met wekelijks gratis trainingen en dagelijkse tips over social media, content en zichtbaarheid! Word lid >>

Facebook Groep van Paulien Pierik - Coach voor Ondernemers

lees de blog

Paulien's Blog & Podcast

02

Lees alles over online ondernemen, marketing, social media en meer op mijn blog of luister naar de Online Marketing Met Impact Podcast!


Naar de blog >> Naar de podcast >>

EXPLAIN YOUR AMAZING CONTENT

Name of the Awesome Content

03

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam enim ab voluptate id. What are they suffering from? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Autem dolore, alias, numquam

Coach voor coaches  Paulien Pierik

Explore

On Social

paulienpierik.nl - business Coach voor coaches - All Rights Reserved - voorwaarden