1-op-1 coaching met Paulien

Ben je op het punt waarop je VOELT dat zelf proberen je bedrijf van de grond te krijgen niet de juiste weg is voor jou?


En ben je op zoek naar een coach die jou kan helpen om te groeien op een manier die voor jou goed voelt? Een manier om zichtbaar te worden en content te maken die niet pushy of oppervlakkig is? Dan ben je hier op de goede plek!


Je kunt op dit moment op twee manieren met mij samenwerken: met een programma, dat is een voorgedefinieerd traject waarbij je alle stappen doorloopt die nodig zijn om je bedrijf van de grond te krijgen OF met een pakket op maat, waarbij we specifiek voor jou bepalen wat we samen gaan doen.


Content, Community, Klanten

Je hebt besloten om te gaan ondernemen als coach of healer, woeii. En nu denk je: waar ga ik in hemelsnaam klanten vandaan halen? Dat blijkt toch een stuk moeilijker dan je in eerste instantie dacht. Er is zoveel tegenstrijdige informatie en jij wilt alleen dingen doen die aligned voelen.


Content, Community, Klanten is hèt programma waarbij wij samen, 1-op-1, op zoek gaan naar hoe jij op de makkelijkste en leukste manier zichtbaar kunt worden, inspirerende content kunt maken en klanten aan je kunt binden. Na dit traject weet jij precies hoe je nou content maakt die raakt en hoe de allerleukste klanten jou gaan vinden, zonder dat je 24 uur per dag online hoeft te zijn!

Pakket op maat: Strategiesessies

Heb je een specifieke vraag waar je hulp mee wil en denk je dat je geen volledig traject nodig hebt? Dan kan ik een pakket op maat voor je samenstellen!


Vast een kleine "let op": Ik vind het heel belangrijk dat ik jou ook echt help je vraag te beantwoorden. Een vraag die redelijk simpel lijkt, zoals "welke content moet ik maken"? of "hoe zet ik Instagram in om klanten te krijgen" is meestal lang niet zo simpel als die lijkt. Zo'n vraag leidt meestal namelijk tot een aantal andere vragen, die eerst beantwoord moeten worden, voordat we toekomen aan jouw initiële vraag.


Ik werk daarom niet langer met individuele sessies. Deze geven jou zelden een antwoord waar je ècht mee vooruit kan. En mij daardoor niet de kans om jou te begeleiden op een manier die voor mij als echt impactvol voelt. Van die aanpak gaan we allebei niet shinen!


Je kunt een intake met me inplannen via de knop hieronder. Tijdens de intake nemen we jouw vraag door en kijken we of en hoe ik je kan begeleiden en hoeveel dat zou kosten.

ready for more online impact?

Social Media Strategy Intensive

more results from social media

Social Media Strategy Intensive

1 months intensive coaching program

Audit of one social media platform, so that you know Exactly what to improve

Grow your Community without marketing tactics that don't feel aligned

Create better Content

Convert more leads into Clients

This is for you if


Price: $899

Groei in je rol als CEO

met ceo mentoring

Ready, Go, CEO

voor ondernemers die toe zijn aan de volgende stap

CEO mentoring is een combinatie van business coaching, mentoring en consulting, waarbij jij je gaat ontwikkelen als CEO, zodat je je bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen

Groeistrategie, Team, financiën, besluitvorming, leiderschap, systemen en meer!

Coaching, Mentoring & Consulting van een ervaren miljoenen-CEO

Ben jij toe aan die volgende stap in je bedrijf? Meer groei, een team, meer omzet en de volgende stap in jouw rol als leider?


Dan is CEO mentoring voor jou!


Er is geen vast programma, we werken aan wat voor JOU belangrijk is op het moment van onze call.


Elke 2 weken hebben we een online afspraak, en tussen de sessies door kan je me bereiken via email, voor feedback, ideeën en om te sparren.


Met mij heb je een superslimme en ervaren sparring partner, strateeg en cheerleader aan je zijde, waardoor je sneller en makkelijker in je rol als CEO zult groeien.


CEO mentoring kost 999 euro per maand, exclusief BTW.

Alisa Bloom eigenaar live your best 365

had recent $14.000 omzet in 4 dagen!

“Werken met Paulien is een game changer!


Ze helpt om je om net dat stapje extra te zetten en dingen te doen waarvan je had gedacht dat je ze nooit zou durven! "

ALISA, USA

Coach voor coaches  Paulien Pierik

Explore

On Social

paulienpierik.nl - business Coach voor coaches - All Rights Reserved - algemene voorwaarden