Zichtbaar worden, onweerstaanbare content maken èn de leukste klanten aan je binden

Het Kan Met Content, Community, Klanten

En dat zónder de hele dag online te hoeven zijn en zónder je hele privéleven op Instagram Stories te hoeven gooien 🥳

Je bent ondernemer geworden omdat je mensen wil helpen, impact wil maken

Omdat je wil doen waar je echt van aan gaat. Omdat je financieel vrij wil zijn.


En nu ben je gestart en blijkt dat vinden van klanten toch iets ingewikkelder dan je vantevoren had gedacht. Wat voor content moet je maken? Waar ga je nieuwe volgers vinden? En hoe maak je daar dan betalende klanten van?


En je vindt het spannend! Spannend om zichtbaar te worden. Spannend om te verkopen. Spannend om ècht jezelf te durven zijn. Maar al die dingen wil je wel, want jij wil impact maken!


Je bent druk bezig met content maken, je social media checken om te kijken of er al mensen gereageerd hebben en met nadenken over je volgende stappen.

"Wat moet ik nou precies DOEN zodat het lekker gaat lopen", denk je regelmatig.

Dus ga je maar verschillende dingen proberen.

EN HOE MEER JE PROBEERT, HOE ONDULDIGER JE JE VOELT.

1.

Je luistert naar webinars van allerlei coaches en je volgt de stappenplannen die zij jou geven. Maar toch voelen die stappen niet goed. Het past niet bij je en het is daardoor moeilijk om er consistent mee aan de slag te gaan.

2.

Je houdt niet zo van zichtbaar zijn en al helemaal niet van dansjes doen op camera of sommige andere tactieken die op dit moment "hot" blijken te zijn. Jij staat voor kwaliteit en je wilt graag echte gesprekken voeren met mensen in plaats van oppervlakkig online dingen te doen. Maar hoe doe je dat dan?

3.

Je hebt het nu een tijdje alleen geprobeerd. Misschien heb je ook al met een business coach gewerkt. Maar je hebt nog geen aanpak gevonden die bij je past. En jij wil gewoon een mooie omzet gaan maken, kom maar door met die klanten!

door allerlei random tactieken te proberen, blijf je druk. maar wel zonder resultaat...

jij hebt een Systeem nodig. Een aanpak die bij jou past!

En daar help ik je als business coach graag bij! Ondanks jaren ervaring als CEO vond ik zichtbaar worden als coach een van de lastigste dingen die ik ooit heb gedaan. Ik werd er nerveus van, ik vond het eng en wat ik deed voelde helemaal niet goed.

Ik was bang voor het oordeel van anderen en vond verkopen heel spannend.

Maar ja, je kunt geen impact maken als coach zonder zichtbaar te zijn. Dat is wel een feit. Dus ik werkte aan mijn angsten en ging op zoek naar wat ik wèl een fijne manier vond om marketing te doen. En warempel, toen ik stopte met doen wat anderen doen en koos om te kijken naar wat IK leuk en inspirerend vind om te doen (bijvoorbeeld qua content) begon het veel beter te lopen.


Ik ontwikkelde een simpel systeem dat ik dagelijks toepas om zichtbaarder te worden, de juiste content te maken en klanten te vinden.

zou het niet heel fijn zijn als jij ook zo'n systeem zou hebben om zichtbaar te worden en klanten aan je te binden op een manier die goed bij je past, zodat zichtbaar worden leuk en inspirerend wordt en véél minder tijd en energie kost?

Dat gaan we doen met

Content, Community, Klanten

Een intensief en persoonlijk 1-op-1 coachingstraject van ongeveer 6 maanden, waarmee je een uniek systeem implementeert om zichtbaar te worden en betere content te maken. En waarbij jij enorm gaat groeien als ondernemer, in je mindset en je energie!

Perfect voor coaches & changemakers

die zichtbaar willen worden, en consistent betere content willen maken, zodat ze meer klanten kunnen binnenhalen.


Coaches die zich soms overweldigd voelen door de online wereld, die een hekel hebben aan trucjes en die gruwelen van de gedachte om pusherige verkooptechnieken te gebruiken.

je bedrijf van de grond

dit is wat je hebt aan het einde van Content, Community, Klanten:

JOUW EIGEN UNIEKE MANIER OM ONLINE DE ALLERLEUKSTE KLANTEN TE VINDEN

Samen gaan we op zoek naar een marketing- en verkoopaanpakldie bij jouw persoonlijkheid en jouw waarden past. Wij gaan dit systeem ook samen implementeren, zodat het wèrkt. Het doel is dat je met dit systeem een maandelijkse omzet van minstens 5.000 euro kan halen.

Een authentieke online aanwezigheid

Als je klaar bent met het programma, heb je een online presence waar je trots op bent en die bij je past, zodat je steeds zichtbaarder kan worden en je bedrijf kan laten groeien. Dit omvat onder andere je website, aanwezigheid op social media, email marketing en een uitgebreid content plan.

ZELFVERTROUWEN EN MARKETINGKENNIS

In dit programma leer je de fundamenten van marketing en verkoop. En je leert jezelf heel goed kennen, zodat je welke vorm van ondernemen nou echt bij jou past. Je gaat enorm groeien in zelfvertrouwen.


Deze marketingfundamenten blijven toepasbaar, ook als de online wereld om je heen verandert. En je kunt ze keer op keer toepassen, voor de rest van je ondernemersleven!

Wat dit programma anders maakt

is de intensieve support door een coach & online expert in de 3 gebieden die je moet beheersen als je online succesvol wil zijn:

ten eerste...

strategie - weten waar je heengaat


Zonder een duidelijke strategie doe je misschien #alles, maar kom je nergens! Klinkt bekend? Precies om die reden besteden we veel tijd aan strategie, zodat je superduidelijk weet waar je heen wil èn hoe je daar komt, op een eenvoudige en integere manier.

plus...

zelfvertrouwen - Geloven dat het gaat lukken


De beste strategie ter wereld kan je geen succes brengen als je mindsetuitdagingen hebt. Daarom zullen we ons ook veel richten op het omgaan met al die angsten en gedachten die je waarschijnlijk hebt rondom zichtbaarheid en verkopen. En op al die smoesjes die boven komen borrelen als je uit je comfortzone begint te stappen.

en...

implementatie - en het dan nog DOEN Ook

En dan is er nog het daadwerkelijk implementeren van de strategie. Al die kleine details die je UREN kosten om zelf uit te vogelen, en maar een paar minuten als je een expert aan je zijde hebt! We zullen samen alle stukjes van de online puzzel implementeren, totdat je een werkend systeem hebt voor het binnenhalen van klanten!

Je krijgt al de support die je nodig hebt, zodat je een held kan worden in strategie, mindset èn implementatie!

En dit is hoe het Programma er in de praktijk uitziet

Content, community, klanten is een intensief 1-op-1 coachingstraject

Om zeker te weten dat je op alle mogelijke manieren ondersteund wordt, help ik je op 3 verschillende manieren:

coaching calls (wekelijks)

Elke week (ongeveer) spreken we elkaar op Zoom of Teams. Hier kun je AL je vragen stellen over strategie, mindset en implementatie. In totaal spreken we elkaar 20 keer.


De calls duren 45 minuten en ze worden allemaal opgenomen, zodat je ze op elk moment rustig kan terugkijken.

email toegang tot paulien

Dit is zoooo waardevol!Tussen de sessies kun je mij bereiken via email of app, zodat je al je vragen kan stellen. Ik laat je niet aanmodderen en ik kijk met je mee.


Ik antwoord binnen 24 uur op werkdagen..

werkboeken & video's

Je krijgt toegang tot al mijn werkboeken en video's. Deze helpen je om tussen de sessies ook echt dingen te gaan implementeren!


Zoals mijn klant Helen zei "Paulien heeft werkelijk overal een briljant werkboek voor"

Alle coaching calls worden opgenomen, zodat je ze later rustig (en zo vaak als je wil) kan terugkijken.


Wat gaan we allemaal doen?

NAME THE USP HERE

1 - Jouw Why & Jouw Doel

We beginnen met het leggen van de basis van een succesvol bedrijf. Je bent straks glashelder over wat JIJ wilt bereiken. Om duidelijk te krijgen waar je nu staat, maken we een Impact Scan. Daarnaast duiken we in waarom jij onderneemt en wat jij wil bereiken.


Ook snap je na deze stap (ein-de-lijk) wat je nu precies kan gaan dóen om een flow aan potentiële klanten te creëren (zonder de godsganse dag online te moeten zijn).

Wat je na deze stap hebt:

 • Een duidelijke intentie en een inspirerend financieel doel. Deze kunnen dienen als je kompas op deze ondernemersreis.


 • Duidelijkheid over de 3 stappen die je kan zetten om met gemak te gaan groeien.


 • Een meetmethode zodat je altijd precies kan zien of je op koers zit (ajj, ja, cijfertjes!)

Wat je na deze stap hebt:

 • Jouw soul client, diegene met wie jij het allerliefst wil werken EN die jij het allerbest kunt helpen.


 • Duidelijkheid over het probleem dat jij voor je soul client oplost (zodat je precies weet waar zij jou voor betaalt!)


 • Zicht op hoe jij als persoon nog mag groeien om moeiteloos deze droomklanten te gaan aantrekken.

2 - Wie is Jouw Soul Client?

We gaan daarna op zoek naar jouw soul client: degene met wie jij het allerliefste wil werken èn degene van wie jij weet dat jij haar het allerbeste kan helpen.


We gebruiken hiervoor het model van Ikigai; een Japans concept dat betekent "een reden om elke dag uit bed te stappen". Je kunt Ikigai prachtig toepassen op je niche, en dat gaan we samen doen.


Aan de hand van Ikigai krijg jij duidelijkheid over wie je soul client is èn over waar je haar precies mee gaat helpen.

Resultaten

 • Duidelijkheid over de platforms waarop jij je doelgroep gaat vinden (hint: de platforms die voor JOU goed voelen!).


 • Een plan voor hoe je je community kunt laten groeien op deze platforms, in minder dan 30 minuten per dag.


 • Sociale profielen voor deze platforms die opgezet zijn om je droomklanten aan te trekken.

NAME THE USP HERE

3 - Wat ga je aanbieden aan jouw soul clients?

In stap 3 gaan we samen kijken wat jij gaat aanbieden: hoe gaat jouw traject eruitzien, zodat je èn zeker weten dat je je soul client op de allerbeste manier helpt èn dolblij bent met je aanbod, omdat het precies past bij wat je het liefst doet en hoe jij het liefst werkt.


We bepalen ook hoeveel het mag gaan kosten en ik help je om die prijs ook echt te gaan voelen, jij mag gaan staan voor je waarde!

Wat je na deze stap hebt:

 • Een aanbod waar jij van gaat stralen en wat precies is waar jouw soul clients behoefte aan hebben.


 • Duidelijkheid over het probleem dat jij voor je soul client oplost (zodat je precies weet waar zij jou voor betaalt!)


 • Een salespage op je site waar jij dit programma moeiteloos op kunt verkopen, omdat je je soul client snapt en je aanbod te gek vindt!

Wat je na deze stap hebt:

 • Jouw merk (ja, jij bent een merk!) helemaal passend bij wie jij bent en bij de impact die jij wil maken, inclusief de branding.


 • Een superduidelijke korte boodschap waarin jij uitlegt wat je doet, zodat je nooit meer hoeft te denken "uhm" als iemand vraagt "en wat doe jij?"

4 - Hoe ziet jouw authentieke merk eruit?

Nadat je soul client en je aanbod staan als een huis, gaan we jouw merk uitwerken: hoe laat jij jezelf zien aan de buitenwereld? Hier hoort je branding bij, zoals je kleuren, maar ook de persoonlijkheid van jouw merk, hoe gedraag jij je? Welke energie heb jij online? Dit is namelijk waar potentiële klanten mee connecten!

Resultaten

 • Duidelijkheid over de platforms waarop jij je doelgroep gaat vinden (hint: de platforms die voor JOU goed voelen!).


 • Een plan voor hoe je je community kunt laten groeien op deze platforms, in minder dan 30 minuten per dag.


 • Sociale profielen voor deze platforms die opgezet zijn om je droomklanten aan te trekken.

5 - Hoe Ga Jij Jouw Community Van Soul Clients Bouwen?

In deze stap gaan we aan de slag met het opzetten van jouw community: jouw eigen groep soul clients.


We kiezen het beste social media platform voor jouw bedrijf, je leert hoe dit platform te gebruiken en hoe je kan zorgen dat meer volgers krijgt (en dan ook de juiste, namelijk soul clients), in 30 minuten per dag. En we beginnen met email marketing.

Wat je na deze stap hebt:

 • Duidelijkheid over de platforms waarop jij je doelgroep gaat vinden (hint: degene die goed voelen voor jou!)


 • Een plan voor hoe je je community kunt laten groeien op een inspirerende manier die jij ook kunt volhouden. En dat in minder dan 30 minuten per dag.


 • Sociale profielen voor deze platforms die opgezet zijn om je droomklanten aan te trekken.


 • Een lead magnet (gratis weggever) en een werkend email marketing systeem.

Wat je na deze stap hebt:

 • Een content formule die je dagelijks kunt toepassen, zodat je precies weet welke content je kunt maken voor jouw publiek.


 • Een content plan voor de komende 3 tot 6 maanden.


 • Je weet precies hoe content werkt op het social media platform dat jij gekozen hebt.


 • Een blog (of een YouTube kanaal) waar jij jouw content kunt plaatsen.

6 - Authentieke, Inspirerende Content Die Wèrkt

En dan gaan we werken aan content. Dat was uiteindelijk het onderwerp waar je dacht hulp bij nodig te hebben en doordat we eerst de funderingen van je bedrijf goed neer hebben gezet, wordt content maken nu een eitje!


We duiken in de wereld van de content, en je leert een simpele formule, zodat je altijd weet wat voor content je kan posten. Content waar mensen ook daadwerkelijk op reageren, waardoor mensen jou gaan zien als expert, gaan snappen wat jij te bieden hebt en die je daardoor verkopen oplevert.


Resultaten:

 • Je hebt een plan dat ervoor gaat zorgen dat jij veel meer potentiële soul clients op gesprek gaat krijgen!


 • Je weet hoe je verkoopgesprekken kan doen, zonder pusherig te zijn (of met rode vlekken in je nek elk gesprek in te gaan).


 • Je bent niet meer bang voor verkopen / je prijs noemen / te pusherig te zijn (of andere gedachtes die jij hebt rondom verkopen)


 • Een website die converteert, waar je met een trots gevoel je potentiële klanten heen kan sturen!

7 - Klanten

En de laatste module is KLANTEN. Jippie! Als je eenmaal de basis gelegd hebt en als je weet hoe je je community kunt laten groeien en welke content je moet maken, dan is de laatste stap het daadwerkelijk verkopen van je mooie programma aan je community.


En het mooie is, omdat je je soul client zo goed kent en omdat je marketing zo goed bij haar aansluit en bij wie jij bent, wordt verkopen veel makkelijker!


Het is trouwens niet zo dat je pas in stap 7 klanten kunt gaan aantrekken, zeker niet, je zult merken dat het al bij het definiëren van je soul client veel meer gaat stromen.

Wat je hebt na deze stap

 • Je hebt een plan dat ervoor gaat zorgen dat jij veel meer potentiële soul clients op gesprek gaat krijgen!


 • Je weet hoe je je verkoopgesprekken kunt aanpakken zonder pusherig te zijn (of met rode vlekken in je nek het gesprek in te gaan).


 • Je bent niet meer bang om je prijs te noemen / te verkopen / te commercieel te zijn (of andere gedachtes die jij het rondom verkopen).


 • Een website waar je met een trots gevoel potentiële klanten naartoe kan sturen. Soul clients, die dan ook een gesprek met je inplannen!

Het doel van Content, Community, Klanten is dat je hele online aanwezigheid staat als een huis en dat je een werkend systeem hebt om klanten aan te trekken...

 • ZONDER DE HELE DAG ONLINE TE MOETEN ZIJN
 • ZONDER OPPERVLAKKIGE SOCIAL MEDIA STRATEGIEEN
 • EN ZONDER FOUTE OF PUSHERIGE VERKOOPTECHNIEKEN.

EN DE WAARDE STOPT HIER NIET, JE KRIJGT OOK NOG....

Deze Gave Extra's

Zodat je zeker weet dat wat je maakt ook echt goed is

Paulien's Feedback Op Al Je Werk

01

Mijn feedback op alles wat je maakt als onderdeel van het programma. Bijvoorbeeld je website, je emails, je content, je gratis weggever.


Ik geef feedback via email en/of video, binnen 48 uur op werkdagen.


Deze extra is nu nog beschikbaar, ik weet niet hoe lang ik dit blijf doen.

EN IK LAAT JE NIET ALLEEN NA AFLOOP VAN ONS TRAJECT!

Zes power sessies van 30 minuten

02

De maanden waarin we samenwerken zijn superintensief. Veel van wat je leert zul je ook na onze maanden samen nog gaan implementeren.


Om te zorgen dat je ook na onze maanden nooit vast komt te zitten, krijg je van mij zes 1-op-1 coaching sessies van 30 minuten als Extra bij het programma. Deze mag je inzetten wanneer je wil in de 6 maanden volgend op ons traject. Support wanneer jij het nodig hebt!

schrijf je nu en begin met

Content, Community, Klanten

Wat je krijgt

★ 20 1-op-1 coachingsessies

★ Email contact tussen sessies

★ Video's en werkboeken

★ Feedback op je werk

★ 6 SOS coachingsessies

JOUW PRIJS: €3.750

Prijs is excl. BTW. Je kunt ook betalen in 6 termijnen van

€ 699 excl. BTWAlisa Bloom van $6k naar $15k omzet per maand

Working with Paulien has been a game changer!

She guides you to reach just that little bit further and take you beyond what you thought were your limits!


beperkte beschikbaarheid

ruimte voor 2 klanten per maandIk accepteer max 2-3 nieuwe klanten per maand voor mijn 1-op-1 coaching, zodat ik zeker weet dat ik je mijn volledige aandacht kan geven!


Dus wees er snel bij. Ik heb nog plek voor 2 klanten die in mei kunnen starten.

en hier is mijn garantie

Als je niet 100% tevreden bent.

De beste manier om te leren hoe goed dit programma is, is door het uit te proberen! Ik ben ervan overtuigd dat je blij zult zijn met je investering en daarom bied ik je de kans om het zonder risico te proberen: je krijgt al je geld terug als je na de eerste 14 dagen niet tevreden bent. Dus je kunt zonder risico uitproberen hoe het is om met mij te werken!

klantervaringen

Echte klanten, met echte resultaten

Amy, Diëtiste, VS

Gewoon de beste ervaring!

Werken met Paulien is echt de beste ervaring. Ze geeft je gedetailleerde trainingen over alles wat je maar moet weten om je bedrijf te laten groeien. Haar aanpak is makkelijk te volgen.


En ze wil niets liever dan dat jij succesvol wordt!

Daniela, Eigenaar Fast Learning School, London, VK

Niet langer twijfelen!

Super business coach! Paulien's begeleiding is cruciaal geweest voor mij toen ik mijn bedrijf ging herlanceren. Ik heb zoveel geleerd van de coaching met Paulien. En nu heb ik een complete toolbox om mijn bedrijf te leiden, zonder dat ik me overweldigd voel door alles wat ik moet doen. Ik twijfel niet langer en in plaats daarvan heb ik duidelijkheid en een strategie om mijn bedrijf te laten groeien. Dankjewel, Paulien!

Frank, Ondernemer, NL

Veel meer dan alleen online marketing

Paulien is een ondernemer die echt geeft om de ontwikkeling van jou en je bedrijf. Haar kennis, maar vooral persoonlijke begeleiding en gestructureerde coaching (met eenvoudige tools en vragen lijsten) gaat jou en je onderneming zeker naar een hoger niveau brengen. De coaching van Paulien gaat héél veel verder dan social marketing. Dat is wat ik dacht bij haar te vinden, maar ik vond een zeer complete ondernemerscoach die mij écht heeft geholpen om de stap te maken waar ik al meer dan 5 jaar naar op zoek was. Ik ben nu een betere ondernemer maar vooral een gelukkiger mens.

Review Paulien Pierik Business Coach

Tash, Owner the Urban Vintage Affair & Brandstorm Consulting, London

Echte business strategie, geen bla bla

Ik heb meer dan een jaar met Paulien samengewerkt om mijn bedrijf te laten groeien. Ze heeft verrassend veel waardevolle informatie en ik heb zóveel van haar geleerd! Ze deelt de echte strategieën over ondernemen, marketing en zichtbaarheid. Geen bla bla bla, maar de echte vaardigheden die je nodig hebt om op te vallen als zelfstandig ondernemer. En ze is ook nog eens een hele leuke dame!

Is dit voor jou?

Dit Traject is Perfect voor jou als:

 • Je een coach, healer of vergelijkbare changemaker bent die het tof vindt om aan de slag te gaan met een combi van strategie en mindset / energie. Je bent er klaar voor om de stappen te gaan zetten die nodig zijn om een steady stroom aan klanten te krijgen! Spannend, ja. Superleuk, ook ja.
 • Voor jou zichtbaar worden op een manier die bij jou past enorm belangrijk is. Je wilt niet werken met een coach die jou een formule oplegt, maar met een coach die jou helpt je eigen pad te kiezen, zodat je vanuit je kracht kan gaan marketen en verkopen.
 • Je zichtbaar worden best wel spannend vindt, omdat je van nature niet per se graag in de spotlight stapt. Maar je gaat het wel DOEN, want je wil impact maken! En je weet dat je hier hulp bij kunt gebruiken om veel sneller je doelen te gaan bereiken.

schrijf je nu en begin met

Content, Community, Klanten

Wat je krijgt

★ 20 1-op-1 coachingsessies

★ Email contact tussen sessies

★ Video's en werkboeken

★ Feedback op je werk

★ 6 SOS coachingsessies

JOUW PRIJS: €3.750

Prijs is excl. BTW. Je kunt ook betalen in 6 termijnen van

€ 699 excl. BTWeen aantal vragen die ik vaak krijg

Frequently Asked Questions.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt ongeveer 6 maanden. We hebben 20 sessies, meestal wekelijks en soms met meer tijd ertussen, bijvoorbeeld omdat een bepaald onderdeel wat meer tijd kost. Tijdens vakanties (van jou of mij) kan dit opgeschoven worden zonder extra kosten.


Het is mijn ervaring dat wekelijkse sessies het meest de vaart erin houden, waardoor jij sneller tot mooie resultaten komt!

Hoe kan ik betalen?

Je kunt in één keer vooraf betalen per iDeal of creditcard. Je kunt ook kiezen voor zes maandelijkse betalingen van 525 euro exclusief BTW.


Je ontvangt een factuur, zodat je de kosten af kan trekken van de belasting in je bedrijf!

Hoe snel kan ik resultaten verwachten?

Dit is geen snel-snel programma en dat beloof ik je ook niet. Wat ik wèl weet is dat veel van mijn klanten als snel resultaten gaan zien, omdat ze zo hard groeien als persoon.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is vooral gericht op coaches, therapeuten, healers en vergelijkbare changemakers. Ondernemers die heel graag impact willen maken met wat ze doen en die in de fase zitten dat ze online 1-op-1 klanten willen gaan vinden.


Je hebt een jong bedrijf, of je wil je bestaande praktijk online brengen en je zoekt een coach die jou kan helpen om online klanten te gaan vinden op een eerlijke, authentieke manier en zonder de hele dag online te hoeven zijn.

Wat zijn de voorwaarden?

 • Je houdt toegang tot alle video's en werkboeken, ook na het programma.
 • De SOS sessies kun je in de periode van 6 maanden na afloop van het programma inzetten op elk moment.
 • Je kunt je sessies tot max 24 uur vantevoren verplaatsen. Elke sessie kan max 2 keer verplaatst worden.
 • Het programma kan opschuiven vanwege jouw of mijn vakanties (maximaal 3 weken van beide kanten). Deze weken komen er na afloop van de zes maanden bij.
 • Je committeert je aan het hele programma. Ik geef geen geld terug, behalve in uitzonderlijke omstandigheden (door mij te beoordelen). Als je in termijnen betaalt, dan ben je verplicht alle termijnen te betalen.