boek nu jouw

Business Boost Sessie

Zodat we samen jouw volgende stappen superduidelijk kunnen krijgen


Zit je vast? Heb je een probleem waarmee je maar niet verder komt? Tijd om daar iets aan te doen!


Elke week heb ik ruimte in mijn agenda voor strategiesessies met nieuwe klanten.


En je krijgt een mooie aanbieding: 50% meer tijd! In plaats van een uur, krijg je een sessie van 90 minuten voor maar 99 euro excl. BTW.


Tijdens deze sessie duiken we in je probleem en maken we samen een plan voor hoe je weer verder kunt werken. Hieronder vind je in de FAQ een aantal voorbeelden van onderwerpen die we samen kunnen bespreken.


Je hoeft geen coachingstraject te kopen, dit is een éénmalige sessie.


Klaar? Let's do it!

Business Coach & Marketing Strateeg

Paulien Pierik, Jouw Coach

dit is wat klanten zeggen over de business boosts

Echte Klanten + Echte Resultaten

Lisa Bergsma, Eigenaar In Shape Mummy

Een duidelijke richting voor mijn bedrijf

Paulien bedankt voor je fantastische hulp. Ik voelde me verward voordat wij elkaar spraken en nu heb ik een duidelijke richting voor mijn bedrijf!


Je snapte zo snel hoe mijn bedrijf in elkaar zat en kwam met supergoede ideeën die ik meteen kan implementeren om meer te gaan verdienen! Ik zie ernaar uit om vaker met je samen te werken.

Amanda Kerin, Business Coach

Supergoede investering

Dankjewel Paulien Pierik 🙏 voor een fantastische coachingsessie :-). Je hebt me enorm geholpen om duidelijkheid te krijgen over mijn contentplan en mijn funnels - stap 1 van mijn strategie!


Als je twijfelt over het boeken van een call met Paulien, dan raad ik je aan geen tijd te verspillen door met je vinger boven de "betaal" knop te hangen, zoals ik drie keer deed voordat ik uiteindelijk een sessie boekte 😂. Het is een supergoeie investering en je krijgt er geen spijt van! Ik weet zeker dat ik meer sessies ga boeken 🙌.een aantal vragen die ik vaak krijg over de business boost sessies

Frequently Asked Questions.

Hoe werkt de betaling?

Je betaalt vooraf via mijn site, via creditcard of iDeal. Na de betaling kom je op een pagina waar je zelf je sessie kan inplannen.

Waar kunnen we het over hebben in een sessie?

Dit zijn typische onderwerpen die ik met klanten bespreek in strategiesessies. Let op, veel onderwerpen zijn heel breed, we kunnen daar in een sessie een goede start mee maken, maar niet het hele onderwerp in de diepte uitwerken.


➤ Een social media strategie of content strategie uitdenken die goed, authentiek en haalbaar voelt.


➤ Je email marketingstrategie uitdenken: welk systeem ga je gebruiken, wat kan je gratis weggever zijn en welke emails ga je sturen, zodat je eindelijk kunt beginnen met het groeien van je email lijst!


➤ Bepalen van je perfecte niche of ideale klant / persona.


➤ We kunnen samen een audit doen van je social media / website / email content en een concreet actieplan maken van wat je kan verbeteren voor betere resultaten.


➤ Bekijken welke systemen je nodig hebt om je doelstellingen te behalen en hoe je deze het beste in kan zetten.


➤ Een manier bedenken waarop jij je bedrijf kan laten groeien die echt bij je persoonlijkheid past.


➤ Feedback op wat je allemaal creëert (je boodschap, je website, je aanbod, je verkoopproces)

Wanneer kan de sessie plaatsvinden?

Ik heb elke week 3 plekken vrij voor nieuwe klanten. Je krijgt nadat je boekt toegang tot mijn agenda om zelf je sessie te boeken.

Wat als ik meer hulp nodig heb?

Als je na de business boost meer hulp wilt, dan kan dat natuurlijk. Je kunt maximaal 2 keer tegen het voordelige tarief een sessie boeken.


Daarna kun je kiezen voor een van mijn programma's of voor een strategiestrippenkaart van 5 coachingsessies van 60 minuten voor 499 euro (excl BTW).

paulienpierik.NL - All Rights Reserved - VOORWAARDEN